Kérdések

 

Hogyan tud tőlünk vásárolni? 

Egyszerűen. Kérem küldjön érdeklődő üzenetet, e-mailt vagy telefonáljon.

 

Oldalunk NEM Webáruház!

Személyre szóló, egyedi termékekkel foglalkozunk. A vásárlótól nem várható el, hogy szakértő legyen a témában. A közvetlen kapcsolat, szaktanács, valóban segít és feltárja, hogy mire van ténylegesen szüksége. Ezért kérem Önt küldjön érdeklődő üzenetet, e-mailt vagy telefonáljon. 

 

Ha ön Internet Explorert vagy Opera böngészőt használ:

Mivel a honlap Firefox, -mozilla és Safari böngészőkre lett optimalizálva, ezért pl. az üzenetek nem küldhetőek el jelenleg Internet Explorer használatával.

Javaslom az ingyenes és gyors böngészők használatát a köv. linkeken:

 

 

 

Safari böngésző 


(alul: Get Safari for Windows/Macintosh)

http://www.apple.com/safari/download/

 

 

 

Firefox böngésző

http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

 

 

Igényelnek-e karbantartást a fém lemezes tarsolyok?

Gyakran előfodul, hogy csak úgy bevágódunk tarsolyunkkal a kocsiba, majd ezt csak utána igazítjuk meg, mert annyira nyom és kényelmetlen. Kerüljük ezt el és előre igazítsuk meg a tarsolyt jobb kezünkkel, hogy ne érje nyomó hatás a biztonsági öv alsó zár része vagy bármely az autóban található kemény rész által. Főleg ne űljünk rá. Semminek nem tesz jót, ha kilapítják és utánegyengetik. Eredményképpen egy idő múlva el fog törni. Javítása: lemezt kell cserélni rajta. A fémlemezek vörösrézből készülnek, majd vastag ezüsttel vannak bevonva. Ezért pl. kénes-savas közegben antikolódni szoktak. A bőrápolás során pedig elkerülhetetlen hogy zsíradék kerüljön a lemezre és behomályosodik. Ezért nem árt néha letisztítani őket. Végezhetjük  ezt fémtisztítóval finoman beitatott, puha ronggyal. Legjobb, ha már a fémtisztító egy picit száradt a rongyba, mert nem kenődik be az alsó részekbe a tisztítóanyag.

 

  

 

 

 
 


 

 

A HONLAP NEM WEBÁRUHÁZ. A MAGYAR NÉPMŰVÉSZET ELEMEITSZIMBÓLUMKÉSZLETÉT  MUTATJA BE, MODERN, MŰVÉSZI ELKÉPZELÉSEKKEL, HAGYOMÁNYOS TECHNIKÁK FELHASZNÁLÁSÁVAL. 

  A "Tarsolyomba teszem" még nem számít konkrét megrendelésnek! 

Ezért kérem hívjon fel telefonon vagy írjon e-mailt.  

GDPR: Személyes adatokat egyáltalán nem tárolok, ezért hírlevelet sem küldök interneten. 

 

Copyright©2011 - Jogvédett termékek -  Révész P. László  +36 (30) 224-2734     

  -